20. 3. 20

Šola in služba doma

Vsi za ekrani. Vsak za svojim. No, edino Dragi je v službi in bolj ali manj čaka nadaljna navodila, kaj početi  v tem času, ko Dolina ostaja prazna.

Tamali pravi, da njegova šolska ura traja cirka 15 minut na predmet, da pa nekaj ne razume pri trapezu in mu moram razložiti. To, da ga v naslednjem tednu čaka vadba bobnov po skypu že ve, da pa bo svoji učiteljci pel melodično ritmične vaje enako po skypu, se mu kar bojim povedat. Maturantka pravi, da se ta teden še ne more resno lotiti dela, da pa bo začela bolj resno v naslednjem tednu. Doda še, da bi morala iti spet pogledat za Sočo če so ovce že storile, če so že prišli mladi backi. Skrbi jo, kako bosta s prijateljico izvedli aplikacijo zdravil za razglistenje pritlikavih in podobnih koz, da ju ne bo nobeden videl. Študentka pravi, da so sedaj profesorji pogruntali, da bo vse skupaj več časa trajalo in se bolj resno lotili zadeve in jim naložili dela. Sama razmišljam kako bi bilo fino, če bi imela mačkona tudi na polici velikega službenega okna. Ob tem punci klepetata, da si res ne predstavljata, da bi morali kako hudo karanteno preživeti brez mačk.


1 komentar:

  1. Ne vem ali naj se veselim, ker imam odrejeno delo od doma. Če bi mi pred tem rekli, da lahko delam od doma bi bila vesela. Sedaj pa bi raje šla v službo.
    Sem pa opazila kako bolj vesele so ptice, ko lahko letajo čisto povsod in jih ne moti promet.

    OdgovoriIzbriši