16. 6. 15

O daljinc punktu in ring - gugalnici

Že nekaj časa nazaj sem končno sešila "daljinc punkt". Da ga še nisem pokazala, sem se spomnila te dni, ko so naši vrli ljubitelji mačk ugotovili, kako prikladna sta dva večja žepa za dva nova mačkona. Dve gugalnici in dva ringa hrati za mačjo predstavo.

 Ne bom vam opisovala moje sitnosti, ko so domov pripeljali še Karleka in ne samo Rošota, ki sem ga krstila sama. Ves čas govorim, da je eden v azilu in da mu moramo poiskati varno in ljubko zatočišče drugje. Ooo, kako velik kreg je bil pri hiši, ko so mi očitali, da mora biti vedno vse po moje, da je rezultat štiri proti ena in da "naj se sprijaznim, da tokrat ne bo po moje". Saj veste, da imam rada mačke, ampak dva mala bandita, "ki ne moreta živeti narazen", ki "bi se še kako pogrešala", ki "sta od vedno skupaj"...

Ojej, ne me tolažit. 





5 komentarjev:

  1. oo kolk sta lepa gingerja:)))( oranzkota)
    krasna sta in paseta tja v daljinc punkt:))))

    OdgovoriIzbriši
  2. Sploh te ne mislim tolažiti. :-))) Vem pa, da bo kmalu 5:0 :-)))

    OdgovoriIzbriši
  3. Te tudi jaz žal ne mislim tolažit, ker imamo pri nas 6 malih muc pa dva razgrajača že od prej. Je oziroma bo polna hiša mačkonov, ko bodo tamli spergledali in začeli lesti po svoje :). Vsekakor sta pa cart 100 na uro in jih moraš vzljubiti :)!

    OdgovoriIzbriši
  4. Ja pa kako si sploh lahko pomislila na to, da bi šel?? A vidiš, da tako lepo pašeta v tvoje žepke, da prav morata ostati pri hiši :)) Sta pa res cartkana, mi tudi pričakujemo mačji naraščaj :))

    OdgovoriIzbriši
  5. Ma kolk lepe fotkeeeee:-) !

    OdgovoriIzbriši