18. 5. 15

o prav posebni kapici


Mama je kot zaprisežena pletilja že kar takoj hotela sama pregruntati vzorček in postopek.
Rekla sem ji naj počaka kakšen teden, ko se bo gotovo zvedelo in razvedelo... Nisva bili edini, ki sva brskali po natančnejših informacijah in morebitnih navodilih vzorčka.

Vzorček na kapici mi je bil sicer že od vsega začetka malce čudno postavljen. Ampak, "je že tako da morajo imeti princeske že od vsega začetka kronco na glavi", se si mislila...

Ko je šel Mali prejšni teden v bolnišnico sem s seboj na hitro pobasala eno knjigo.
 Pletenje, ki sem ga nastavila že doma,  mi je Dragi prinesel naslednji dan, ko sem mu naročila:..."volno in dve pletilki". Res mi je prinesel začeto delo - volno in dve pletilki. Ena od pletilk je bila "mini-zlomljena" in jo pri delu uporabljam za kitke,... :o ... zato je moral kar iz bolnišnice direktno v najbližjo trgovino in mi kupil dolge, najdražje pletilke v kar dveh številkah :o

 

Wi-fi je bil. Pameten telefon pa je za take reči še kako pameten. 

... se nadaljuje

4 komentarji:

  1. Vidim da si res zelo navdušena nad malo princesko:-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Važni so izzivi in če uspe takšen "za princeske" je uspeh toliko večji in z več ponosa in zadovoljstva. In v familiji smo seveda najbolj navdušeni nad našimi najmlajšimi princeskami in malo večjimi princesami prav tako ;)

      Izbriši
  2. Meni bi moj dragi gotovo prinesel šraufencigerje namesto pletilk. :-)) Tvoj je dobro vzgojen. :-)) Kapica pa je čudovita, prav za malo princesko.

    OdgovoriIzbriši
  3. Uf.. Takle mušter ni kar tako narisati. Super dragega imaš, da ve kakšne pripomočke vse uporabljaš - sploh ker mu je važna kvaliteta :).

    OdgovoriIzbriši