6. 5. 15

Majski SWAP

V maju cveti majnik in mnoge druge rože v mnogih majskih barvah.

Te rože naj vam bodo asociacija za majski swap, ki ga obljubljeno razpisujem. Tokrat ni obvezno, da so to nitkasti izdelki, ampak so lahko tudi iz drugih področih DIY ustvarjanja: verižice, keramika, likovni izdelki, ipd. 

Ob prijavi mi morate zaupati svojo ljubo majsko barvo, v kateri bo vaša izbranka izdelala izdelek za vas.
  • Prijava na SWAP traja do nedelje, po Dnevu zmage to je do 10.5.2015 - prijave na email objavljen na blogu skupaj z vašim naslovom, imenom  (link) bloga - če ga imate in seveda vašo ljubo majsko barvo. Lahko zapišete še kaj drugega, kar bo sporočeno vaši obdarovanki.
  • V nekaj dneh, najkasneje pa do 12. 5.  prejmete moje povratno sporočilo za koga ustvarjate izdelek, t.j. kdo je vaša obdarovanka in katero majsko barvo je izbrala.
  • Čas za izdelavo izdelka imate do Dneva Mladosti t.j. do 25.5. To je ponedeljek, ko vse hkrati izdelke pošljemo izbrani obdarovanki. Hkrati mi še isti dan ali kakšen dan kasneje pošljete fotografijo vašega izdelka, ki ste ga poslali obdarovanki.
  • Vse fotografije izdelkov bodo predstavljene na mojem blogu na zadnji dan v mesecu maja 31.5, ko bom upam uspešno zaključila svojo zadnjo majsko objavo št. 31/31.



6 komentarjev:

  1. Bravo! Ponovno si naštudirala super igrico. Veš, da sem zraven. :-) Samo barvo si še moram zbrati, pa se ti oglasim na mail.

    OdgovoriIzbriši
  2. Sem se odločila, da se pridružim tvojem izzivu. Če prav razumem pogoje je tema cvetje na 100 in en način v barvah naše obdarovanke?

    OdgovoriIzbriši
  3. Lepo Nej-ja, saj si vendar moja zvesta komentatorka :) Premalokrat odgovarjam in se zahvalim. Ni nujno, daje tema cvetje, barva naj asocira na majsko cvetje in majske barve. V tej barvi, ki jo izbere izbranka-tvoja obdarovanka narediš izdelek zanjo.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Saj zato pa se že spodobi, da se pofočkam. Se bom potrudila da ustrežem zahtevam osebe, ki bo "moja" :).

      Izbriši
  4. Odgovori
    1. nitizasreco(afna)gmail(pika)com : Piše desno na blogu pod kontakt.

      Izbriši