18. 2. 14

Olimpijske medalje - update

vir - Olimpijski komite Slovenije

Danes je dan za update, ki bi lahko bil že tudi vmes, ampak danes je res poseben dan, ko moram napisati update in nič zamuditi! Danes je dan,
ko so naši risi oskubili in pohrustali orliče za malco v fabriki in tako igrajo v četrtfinalu olimpijade,
ko je Tina razturila in smo še enkrat kričali ZLAAAATAAAA,
ko je baje dr. Stare pel na televiziji in smo potem vsi skupaj še cel popoldne peli ... kakor vihar...

Rada bi videla, kako bo 2, 5, 6, 10 ur drsal naš Borut (po potrebi bo še en update ;)) Če po pravici povem, me je prav to dejstvo interesiralo, da sem se začela zanimati za hokejske tekme in dragocene gole, ki našem predsedniku prinašajo ure drsanja. :)
Vir: spletne strani - foto Reuters
C A R J I - srebrno bronasti Prevc, Zlata Tina, bronasti tekačicaVesna in biatlonka Teja, danes četrti Fak in hokejisti - BRAVOOOOOOOO!

Vir: oddaja Sočiada RTV SLO 17.2.2014
 Saj poznate tisto risinjo (nevem zakaj ji rečejo risa?! ), ki je ob zadnji vremenski žledeni katastrofi utekla iz ZOO Ljubljana skupaj s svojim partnerjem? Tipa so ujeli, za risinjo pa (kao da ne vedo :)) kje se potika :))



4 komentarji:

  1. Lepo si tole zbrala in zapisala :-) Mi smo tudi kričali. Najprej za vsak gol, potem pa še za Tino. Stare pa je danes zmagal s prepevanjem. Mislim, da moramo eno medaljo podeliti tudi njemu :-)))

    OdgovoriIzbriši
  2. Bravo naši vsiiiiii:).....razturajo...naj se nas bojijo...carji so :)....

    OdgovoriIzbriši
  3. Tukaj j eše pesem posneta od Prevčevih domačih zanjga: http://www.youtube.com/watch?v=-HxRtpRjs2E, sedaj pa držimo pesti za Rise. Itaq pa bravo tudi vsem ostalim, da ne bo pomote :)

    OdgovoriIzbriši
  4. ja se strinjam res super objava. Res naši hokejisti so carji, mi tukaj na Jesenicah smo včerej obstali....vse se je ustavilo, veselje je bilo nepopisljivo! Naša bajta se je tresla od navijanja (živim blizu hale Podmežakljo) in tu je bilo res fenomenalno, večina hokejistov je točno tu začela svojo kariero in lahko samo rečem Čelado dol naši. In seveda tudi vsem ostalim športnikom!

    OdgovoriIzbriši