20. 02. 14

"Ostanki blaga" - (guglbrskanje 2 od 12)

Najbrž sedaj že veste, kaj pomeni guglbrskanje.  Če ne veste, si to lahko preberete v  moji prvi variati.

"Ostanki blaga" 

Mogoče kdo išče izdelke iz ostankov blaga? Teh je na mojem blogu precej.
Mogoče kdo išče ostanke blaga kar tako?
Mogoče jih hoče kdo podariti?
Mogoče bi jih kdo zamenjal?

Potem bi dobila čisto nove kose blaga in bi bilo skoraj tako, kot da bi šla na šoping.  Ker pa bi bilo to še pravo malo presenečenje in bi se ob odpiranju paketka počutila kot ob odpiranju kindersorprese, bi bilo vse skupaj še bolj zabavno.
Kaj pravite? Bi menjali? Kilo za kilo ali do 2 kili za do 2 kili? Ali pa za drugo malo pozornost? 
Pisanih, manj pisanih, stoprocentno bombažnih, zanimivih, naveličanih, otroških, rožastih, lepih ameriških malih...4 komentarji:

 1. Dobra ideja! Jaz sicer trenutno ne rabim menjat, ker nimam nobenih viškov, ampak, če bi sešila vse, kar nameravam, bi mi ostalo precej kosov in bi menjava prav prišla :)

  OdgovoriIzbriši
 2. Tvoja ideja mi je všeč. Kaj pa želiš za zamenjavo? Oziroma, kakšno ceno ima kila ostankov? Glede na to, da blaga za menjavo nimam, imam pa kaj drugega :-))

  OdgovoriIzbriši
 3. Keltika, ti kar šivaj - tvoji izdelki so prav luškani. Potem se pa že najdeve in kaj zamenjave. Oldpunca - pojma nimam kakšno ceno imajo,.. se zmenive in tipkave na email.
  Če še katero drugo zanima - pišite email, (glej kontakt desno zgoraj).

  OdgovoriIzbriši
 4. Jaz menjam :) Je to še aktualno? Imam veliko različnega blaga, malo že naveličana vseh vzorcev, bi pa imela kaj novega, tako da super ideja :) Če si za, mi piši na juliesbubbles@gmail.com

  OdgovoriIzbriši