29. 1. 17

ROKOMET LEVJESRČNI

Z VELIKIMI ČRKAMI IN ŠE KREPKO ZRAVEN, V BARVAH BRONASTE ZLATE

SVETOVNO PRVENSTVO V FRANCIJI 2017

SLOVENIJA - HRVAŠKA 
31: 30

Ko sem videla kam se obrača tema, ko so Hrvati vodili tekmo za veliko golov, tudi 8 golov,.. sem se že kmalu umaknila izpred TVja in šla raje šivat. Pač bodo zgubili, sem si rekla, nič tazga, tako pač bo. Mirno sem poslušala tekmo po radiu.
V zadnjih minutah, pa me je spet katapultiralo pred ekran. Neverjetno!
Seveda je zmaga sladka, ker gre za naše drage sosede Hrvate, tudi za naš teran, pravijo v mnogih zabavnih komentarjih. Borba do konca. In kako da ne,... so sosedi poklapani do tal, kako je bilo v hrvašekem studiu v zadnjih minutah tekme, si lahko pogledate.
Naš svetovni reporter Ivo Milovanovič  je jokal, zato spodaj raje pripenjam zadnje minute v jeziku, za vso svetovno zgodovino!
To je bilo približno tako, kot takrat ko je zmagala Tina v smuku in naši nepozabni RISI, ali pa takrat ko smo se nažrli penastih bananc. Evforično, nepozabno!

Ko sem tekmo poslušala po radiu, je bilo zraven v odmoru snemana tudi naša trenerska klop. Bodrili so se  tako, da je tudi pri 5 golih razlike ta glavi zakriči:  "Za zmago. Kdo bo zmagal?"
"SLOVENIJA" zavpijejo vsi drugi.
In Vujo jim tako pristno, kot zna samo on, reče  nekaj takega:
".. dečki igrajte sada, kao da vam je to poslednje v životu."

Točno tako!
BRAVO!

1 komentar:

  1. Ja, to je pa bila tekma.Ko so delali živčki na polno tudi pri gledalcih.Našim junakom lahko samo čestitamo....borili so se do zadnjega trenutka. Tooooo Slovenijaaaaa :)

    OdgovoriIzbriši