18. 5. 16

Gostja 2 od 3 - Ustvarjalni ostanki kosov blaga

Eli, druga gostja moje igrice. Ustvarjalnih ostankov blaga je bila vesela tudi ona, ki še nima spletne strani, bloga. Verjamem in upam, da ji bomo lahko kdaj sledili tudi tako.
Eli je zapisala:
Pozdravljena! Zbiram koščke različnega blaga, želim si sestavit vsaj eno sliko -precej veliko- v art tehniki. Vmes pa nastajajo razne drobne stvari..torbice, nadprti, blazine, kakšna drobižnica, toaletka.. Naudušena sem nad tvojim blogom, hvala, ker ga pišeš. Eli

In jaz sem ji zapisala:  
Draga Eli, veš da je art slika tudi moja želja? Sama imam v mislih čisto majhno, ti kar veliko.  Mogoče si mi dala  nov izziv, bomo videli. Želim videti tvojo, tudi tukaj.

Še kako sem vesela, da sem spoznala novo prijateljico, sledilko na blogu, umetnico, ki obvlada tehniko, ki jo vedno občudujem in bi jo rada znala vsaj v najnižjih osnovah. Ko mi je poslala delovne fotografije sem obstala odprtih ust.  V meni se je še bolj porodila velika želja, da se tudi sama preizkusim.
Neverjetno, kaj se lahko ustvari iz kosov blaga, ostankov, morda reciklaže.  Res sem navdušena in vesela, da njene delovne stvaritve in dokončano toaletko v tej tehniki pokažem in delim tudi tukaj.
Verjamem, da bo enkrat dokončana tudi art slika in obljubila mi je, da jo bom lahko pokazala tudi tukaj.
 Kako lepo je poznati takšne ljudi in brati, da jih tudi moji zapisi spravijo in poženejo v ustvarjalni zanos. Vesela sem za vas, za Eli in mnoge druge.





2 komentarja:

  1. Z odprtimi usti buljim v ekran. Čudovito! Prvič slišim za sliko sestavljeno iz koščkov blaga. Bravo! Tudi toaletka je zelo lepa.

    OdgovoriIzbriši
  2. WAW tole pa prvič vidim in gledam z odprimi usti, da slina curlja po tipkovnici... N O R O!!!!!!!!!!!!!!

    OdgovoriIzbriši