3. 8. 14

Avgustovske rožce

Spodnje  kvačkane rožice so pravzaprav rožice z morja. V vrečki s kvačkarijo sem našla še dva kamna, ki ju je fant dal v vrečko "v kateri se gotovo ne bosta izgubila". Prav je imel. Iz vseh ostalih žepov po ruksakih in torbah sem jih že kmalu zavrgla, tako da so se "izgubili". 

Avgustovske rožce,  pa ne bodo le rožaste. Seveda bodo torbaste (itak), pa "mandalaste" (opravičujem se prijateljicam iz  našega "Mandala zbora", ki so že davno obupale nad mojo objavo... - ampak bo, kmalu,... svečano obljubljam), seveda v znamenju šolskih dni, ki se približujejo z veliko hitrostjo...,,  pa v znamenju košarke in slogana "Radi imamo košarko!", saj smo ravnokar vplačali karte za prijateljsko tekmo pred svetovnim prvenstvom.  Seveda se bomo kot vsak mesec sprehajali, guglbrskali, in kuhali.
In če dodam še nekaj presenečenj (lahko preberete kot  tudi  kot "bonbončke" ali pa "pojma še nima... ;)",  bo objav kmalu prav 13, kar je lepo mesečno povprečje in še skupna enaka številka vsem trem poletnim mesecem. 

DSC_0698


DSC_0697

3 komentarji:

  1. Vse so lepe ampak tiste v bež izstopajo :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Zelo lep šopek rožic :-) Tvoj fant pa zna dobro skriti kamne z morja. Gotovo je že pogruntal, na kakšen način se zgubijo :-)))

    OdgovoriIzbriši