28. 11. 13

Vrečke, decemberske vrečke, božične vrečke, Swap,..

Sešila sem veliko vrečk za tetino sivko. Trakce bo morala kar sama nakupiti in najbolje bo, da se kar z vrečkami vred odpravi v dobro trgovino za take trakcaste reči.
DSC_6774

DSC_6776

DSC_6781

Zimski čas ob koncu leta je velikokrat prav v znamenju vrečk. Bodisi tistih nakupovalnih, darilnih, od dobrih mož, božičnih, novoletnih. Lansko leto sem eni izmed vas podarila takole novoletno vrečko. Tudi letos bo tako, le igrica ne bo le "zame" ampak tudi za vas,...za vse od nas. 
 SWAP. Poznate to?
Swap je menjava izdelkov.
Med seboj si bomo izmenjale božične vrečke.
Lahko so sešite, pletene, kvačkane, vezene... lahko je v njih presenečenje ali samo kratko sporočilo, čestitka obdarovanki.
Kdo bo vaša obdarovanka bom določila jaz. Eno udeleženko med vsemi vami bom obdarovala sama. 

  • Prijava na SWAP traja do Miklavža 6.12. 2013 - prijave na mail objavljen na blogu: naslov + ime (link) bloga, če ga imate.
  • V nedeljo 8.12.2013 prejmete moje sporočilo za koga ustvarjate izdelek, t.j. kdo je vaša obdarovanka. 
  • Čas za izdelavo izdelka imate do 22.12.2013, izdelek pošljete obdarovanki v ponedeljek 23.12 in hkrati na moj email pošljete fotografijo izdelka. 
  • Vse fotografije izdelkov bodo predstavljene na mojem blogu zelo kmalu potem, v času Božiča. 
Me prav zanima koliko se nas bo zbralo na blogerski varinati SWAPa. V našem nitkastem klubu nas sodeluje kar 20. Kje nas bo več? A nas prehitite?! Si upate?!

DSC_6775


3 komentarji:

  1. Mhmhm krasna ideja, ker je tako fajn ko ti poštar prinese darilce sem zraven.Že pišem mail...

    OdgovoriIzbriši
  2. Krasna ideja! Si upam? Grem še malo premišljevat :-) Ampak, kot je Hali napisala: Tako lepo je, ko ti poštar prinese darilce :-)

    OdgovoriIzbriši
  3. O hudo :)dajmo se mal obdarovat:) jupiiiiiiii:)

    OdgovoriIzbriši