29. 8. 13

Zadnji avgustovski dnevi

so tako lepi, 
s svežimi jutri in večeri...
in mulci se čudijo, kako je ob 8h zvečer že lahko noč...

Drage blogerske prijateljice, ki ste se oglasile na mojem Giveawayu za 2. rojstni dan. Navdušena sem nad vašimi idejami in ne vem kaj bom domislila drug teden, ko bom morala objaviti zmagovalce...

Oldpunca ima tako simpatično ime, ki bo na koncu koncev vedno ostala "punca"!  Spomnila me je, da bi morala še kaj  "skuhati" - bom :),  da naredim malo konkurence tistim blogom, ki so najbolj brani... - (saj veste da so to kuharski blogi) -  in hvala za bralni nasvet. Za naslednji dopustič si bom zrihtala knjigo Senca vetra...tvoja ideja mi dolgo časa ni dala miru.

Čarovnička z male kmetije - hvala za pohvale.  Imela bi peresnico-puščico "Moja čarobna puščica" , ki seveda ne bo "za otroke", ker je to "moja" - od "čarovničke", ki čara v zelenih, naravnih, ekoloških smereh... ?!  Zanimivo - hvala ti!

An-ja, dobrotnica srčnih dejanj in pobud,  ljubiteljica mačjega sveta in natančna patchwork ustvarjalka... bi si morala zaradi vsega tega zaslužiti prav posebno objavo. Tvoj komentar me je zelo nasmejal. Turban "Jovanka" :)) ...v natečaju sem pozabila zapisat, da ostajajo vsi dani predlogi "po objavi v komentarju" v moji lasti ;)

Hali; "čestitkarca" s finimi idejami in zelo všečnimi izdelki. Ko sem prebrala tvoj komentarček sem rekla Uauuu - "Mala torbica z velikim srcem"... potem pa dolgo časa premišljala.

Bombonček, veš kaj... ali bo sreča na tvoji strani ali pa ne - ko bo prišel čas, naredim posebej zate toaletko z naslovom "Klic pomladi". 

Marta, hvala da me spremljaš in si med nami.

Karmen je zgleda tudi ena mačkarca. In torbica "Za mace" je zanimiv izziv.

Do danes vas je sedem. Fajn družba, ki ne dela gužve ;) Vabljen še kdo.. najprej na sprehod med avgustovsko cvetje, potem pa lahko skočite na našo  zabavo, kjer bom kmalu talala bonbončke.









6 komentarjev:

  1. Kako lepo si povzela komentarje! Res ti priporočam Senco vetra. Mene pa vleče Pijevo življenje, ki si ga v eni od objav tako lepo povzela. Ampak, imam veliko težavo: ko berem knjigo, pozabim na vse drugo... :-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Joj, jaz pa kar zardevam..... Hvala ti za tako lepe besede!
    Vidim da imaš aparat že nazaj in da rožice še lepo cvetijo...

    OdgovoriIzbriši
  3. :-) Luštne rožice imaš. V zadnjem tednu, ko je malo dežja je tudi pri nas čudežno vse oživelo, lakše se diše, bi rekli včasih :-)

    OdgovoriIzbriši
  4. Kako si lepo povedala. Ogrela srček. Rožica :)

    OdgovoriIzbriši