26. 12. 12

O mačku na drevesu (2krat)

...pravzaprav objava o treh rečeh... 
  • o mačku na novoletni jelki
  • o mačku, ki spleza na visoko lipo in po treh urah ne zna dol
  • in o bonbončku za Bonbonček :)
Naša novoletna jelka je stalno pod udarom našega novega mačka - Čarlija. Ko se sliši kričanje po hiši, je ena od variant tudi ta, da je spet maček na smreki in obstaja potencialna nevarnost,  da gre vse skupaj po tleh. Ker drevo ni pravo in je ogrodje kovinsko je to mačku toliko bolj zanimivo in toliko stabilno, da se celo raztegne po vseh vejah. Pa še iglice ga ne pikajo (pri mami je Amy samo parkrat poskusila splezat na pravo smrečico a kmalu ugotovila, da vseeno ni to tako prijetno).
Tole spodaj pa je isti maček na lipi - pred hišo visoko na drevesu  (glej sivo kepo levo zgoraj). Mjavkal je in stokal, dol se pa nikakor ni upal. Po dolgem času, kot rečeno po več kot treh urah, je zadevo vzel v roke ta glavni pri hiši, splezal na drevo,...da sem kar mižala... in mjavkajočega, popolnoma pretresenega mačka snel z drevesa. Takoj ko je prišel v hišo, je steklenih oči stekel pred vrata balkona in prosil za svoj mačji WC... :)


Aha in še tretja stvar, za ene zelo pomembna... Srečna izžrebanka  zadnjega bonbončka je Bonbonček  :) oz. št. 9. Med 12timi številkami je žrebal Random, ki pa ga ne znam dokazano pripeti. Če kdo zna pa naj mi pove, kako to gre.
Hvala vsem za vaše komentarje,  res sem bila presenečena nad vašimi idejami in zamislimi kaj bi pospravili v takšno novoletno vrečkico.  Bonbonček  - oglasi se mi na moj mail in pusti svoj naslov! O tem  - kaj se skriva v vrečki pa objavim kot rečeno na zadnji letošnji dan.

3 komentarji:

  1. O, super za bonbonček! Sem res vesela. Me že firbec matra, kaj se skriva notri ;)Hvala!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. o, super za bonbonček za bonbonček :) čestitke :)

      Izbriši
  2. Prejela nagrado in res čudovita presenečenja v njej. Pohvale za ves trud in še enkrat najlepša hvala! Bonbonček

    OdgovoriIzbriši