3. 1. 19

Rapsodija

Pravkar sem se vrnila iz kina, kjer smo si ogledali film - Bohemian Rhapsody, poklon Frediju in Queenom. Tudi naš fant je užival, ni mi žal, da smo ga vzeli s sabo. Po koncu filma je rekel: "Kakšna škoda je, da danes ni več tako dobre muzike. Zakaj je ta tastara muzika toliko boljš kot ta, ki jo vrtijo danes?"
Super super film, oglejte si ga, če boste imeli priliko. Naš predsednik si ga je ogledal štirikrat
Ooo koliko glasbe, koliko nostalgije, pol filma sem po malem ganljivo cmihala.  In spomin na LiveAid. To je bilo tisto poletje, ko sem si prav zaradi LiveAida kupila svoj prvi tranzistor na dve kaseti. Vse sem posnela,  Queeni so bili najboljši, to pomnim.

Queen Live at LIVE AID an  Rami Malek (2018 Movie)



4 komentarji:

  1. Res je, tudi naši punci sta uživali z nama, ki sva že od nekdaj fana. Za še malo nostalgije: v nedeljo 30.12.18 je bil na TVSLO2 dokumetarec: George Michael-Freedom...tudi tega se splača pogledat.https://4d.rtvslo.si/arhiv/tuji-dokumentarni-filmi-in-oddaje/174585884
    lp
    Klavdija

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala za link. Sem si ogledala. Zelo lepo in nostalgično. Koliko dobre muzike - tisti ki jo ustvarjajo s srcem in ljubeznijo, ostanejo legende, večni.

      Izbriši
  2. Film sem si ogledala in uživala in malo cmihala. :-) Malek je fantastičen. Čisto se strinjam z vašim fantom. Tudi sama danes pogrešam dobro muziko. LiveAid sva z možem gledala na mali, črno-beli televiziji, poslušala pa na novi stereo napravi z ogromnimi zvočniki. Otroka sta se režala kot nora, ko sva jima pripovedovala o tem. :-) Na srečo z nama delita ljubezen do dobre stare muzike. :-)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ta film je pri meni še v palnu, ma Queeni so pa itaq zakon. Če tako pogledaš - a veš katera muska je bila popularna 5 let nazaj? Stare hite iz 80-ih pa tudi mularij apozna ;).

    OdgovoriIzbriši