13. 4. 16

ustvarjalni ostanki za nove ideje

Kupček ustvarjalnih ostankov z bonbončkom, bom razdelila kar med vse tri udeleženke igrice, ki so oddale komentar. Njihove ideje so tako super, da hočem videt vse!

  • Draga @oldpunca, ti boš dobila najmnajše možne koščke, ki jih uporabljaš na svojih papirčkastih izdelkih. Hočem videt en tak izdelek, z mojim koščkom blaga. 
  • Draga Špela, rada bi videla novi dve pošasti in res me zanima kako jima bo ime. In seveda hočem zraven videti vso kompanijo, Gvidota, Naceta, Dino, Srečko :o, kje so časi, ko smo tudi mi šivali straškote.
  • Draga Eli, veš da je art slika tudi moja želja? Sama imam v mislih čisto majhno, ti kar veliko.  Mogoče si mi dala  nov izziv, bomo videli. Želim videti tvojo, tudi tukaj. 

Vse tri se mi oglasite na email, odpošljem v začetku naslednjega tedna. Hvala za sodelovanje - ne pozabite na 2. del - fotko izdelka, ki jo pokažem tudi tukaj.

2 komentarja:

  1. Jupiii! Se že veselim paketka in obljubljam, da bom nekaj lepega sčarala - samo zate. :-))

    OdgovoriIzbriši

  2. Ohhh, kakšna srečka sem...hvala,hvala! Vsekakor pokažem kakšen izdelek. Do tiste velike art slike je pa še daleč in me zelo veseli,ko imava vsaka svoj izziv. Eli

    OdgovoriIzbriši