6. 4. 16

"bonbonček" med kosi ostankov bombaža in platna in ekotoaletka

Nikoli ne zavržem kosov blaga kar tako. Gotovo moja slabost, kar terja od mene večno pospravljanje in sortiranje. Šparam tudi manjše in najmanjše ostanke in jih vedno skrbno pospravim. Mnogokrat jih tudi oddam, zamenjam. Ko sva se s Tamalim danes pogovarjala o ekološkem varčevanju, ki ga obravnavajo v šoli, sem mu omenila tudi primer toaletke, ki jo je nesel svoji učiteljici, saj je rabil eno majhno darilce za njen rojstni dan. Tudi ta toaletka je narejena prav iz takšnih ostankov. Je mehko podložena in prešita, ustvarjanje s pomočjo aplikacijskega papirja pa je še kako zabavno in ustvarjalno. 

Že dolgo nisem podarila nobenega bonbončka  - naj bo to tokrat,... kar tako, za dobro ustvarjalno voljo!

Nekomu izmed vas, ki bo oddal komentar pod to objavo in napisal kaj bi rad ustvaril iz ostankov pisanih kosov platna in bombaža bom poslala mali kupček ustvarjalnih ostankov. Zaželjeno je tudi, da mi nagrajenec kasneje tudi pošlje fotografijo izdelka, ki jo bom pokazala tudi na blogu. Tisti, ki se prijavite kot "anonimni", se na koncu podpišite z imenom. Komentarji se prikažejo kasneje, saj so moderirani in čakajo na mojo potrditev.

Igrica traja en teden, torej do naslednje srede 13.4.2016, kmalu potem objavim nagrajenca in vse vaše ideje :)


DSC_9067

DSC_9068

DSC_9071

3 komentarji:

  1. U, bonbonček! Njami. :-))) Pri meni je velika vrečka ostankov tvojih projektov, ki jih počasi uporabljam na svojih papirčkastih izdelkih. K šivanju se še nisem pripravila, čeprav imam kup idej, kaj vse ustvariti. :-) Ko bom velika, bom šivala približno tako lepe toaletke, le da se bodo zapirale na pritiskače. Z zadrgo namreč nisva najboljši prijateljici. :-))

    OdgovoriIzbriši
  2. Moji punci zbirata pošasti, ki jih včasih naredim iz ostankov blaga. Tako bi tudi iz teh ostankov naredila dodatni dve pošasti, ki bi delali družbo drugim pošastim - Gvidotu, Nacetu, Dini, Srečki ...
    Lp, Špela

    OdgovoriIzbriši
  3. Pozdravljena! Zbiram koščke različnega blaga, želim si sestavit vsaj eno sliko -precej veliko- v art tehniki. Vmes pa nastajajo razne drobne stvari..torbice, nadprti, blazine, kakšna drobižnica, toaletka.. Naudušena sem nad tvojim blogom, hvala, ker ga pišeš. Eli

    OdgovoriIzbriši