19. 4. 15

Kratke mini hlače - prototip nr. 1, osnova + obroba verzije

Kot sem rekla pokažem prototip. To je prototip nr. 1. (za spanje) - sicer pa je bila Tavelika danes cel dan oblečena v teh hlačah. Spodaj je imela oblečene zimske črne žabe, ki sežejo krepko nad kolena. To je tako, kot da bi bila v pižami, ne čudi se, je rekla. Mislim, da je bila tudi med nedeljskih kosilom še vedno prav taka.

Da ne bodo hlače le "kot nedeljska pižama" izbiram nove varinate blaga. Osnova + obroba varinate. Sedaj sem se zverzirala v rezanju poševnega traku, braz katerih hlačke ne bi bile tako cart. Tavelika je sicer rekla, da ne bo nič zanjo,... ker ona hoče črne :o
Meni je pa tako lepo kombinirat različne barve in vzorčke. Mlajšim drugošolkam so zelo všeč in komaj čakajo poletje.


cvetlična osnova, zelena rožasta obroba
pikasta osnova in obroba v belih gobicah in cvetkah
Osnove v rdečem in nekaj zadnjih pisanih črk za obrobo
Osnova v modrem in obroba v belem ali obratno? Ne vem.
rdeča bela, kjer paše le bela obroba.
Osnova v modrem, obroba v rozastem
Svetlo modri krep za osnovo in nekaj variant obrob

3 komentarji:

  1. Takih hlac se pa ne bi branila:) Blago pa je cudovito, kaksno izbiro imas... Meni je vsega zmanjkalo in imam povecini samo se manjse koscke in bo potrebno iti v nabavo:)

    OdgovoriIzbriši
  2. Zanimive hlačke :). Mene žal ta kroj še vedno spominja na osnovnošolske "socialke" za telovadbo, ki smo jih morali nostiit v kolikor si pozabil svojo telovadno opremo doma. So pa prav lepo pisane.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja, prav imaš, ker se v originalu kličejo - gym shorts :) in tudi mene so spomnile na tiste modre in črne z belo črto pri strani.

      Izbriši