20. 3. 14

NITKE - "projekt vrtec" - razstava 2. del

Predstavljam vam še drugi del razstave izdelkov, ki je rezultat naših Nitkastih inspiracij tovarišije kobariške ekipe. (prvi del najdete v eni objavi nazaj.)
Največjo bambolo, ki ima dimenzije čisto pravega otroka :o,  smo oblekle v variante vseh štirih letnih časov. Ena punčka pa je dobila celo komplet za "višek poletja" :).
Veliko je spominov na druženja, ki se jutri zaključujejo. Veliko je zabavnih spominov na naš največji projekt sezone, v katerem smo uživale, se čudile samim sebi, ... in se nasmejale,...kako smo "padle notr" :)  Fajn nam je bilo. Tudi tukaj moram še enkrat pohvaliti VSE!
Punce so se hitro navdušile in osvojile heksagone, njihove papirčke in ročno šivanje prešite odeje. Čudovito  so seštikale slikice za blazine  in sama se res lahko skrijem pred njimi s svojim znanjem vezenja.  Posebna pohvala gre gospe, ki je pripravila vse "jogije", za vse štiri ležišča in se jih na slikah in fotkah ne vidi. Vsem jogijem pripada tudi spodnja rjuha, ki je sešita na elastiko in je tako prava "jogi rjuha". 
Nekatere so v odejico združile kvadrate, ki so jih vajene že od prejšnega projekta "kvadrati za Afriko". Pletle so jih v manjši dimenziji 10 krat 10. Posameznice so spletle, skvačkale in sešile cele komplete - outfite in res sem presenečena nad odzivom in navdušenjem. Vsem, tudi tistim, ki so mogoče naudarile le nekaj heksagončkov ali  pa tisti, ki  je simpatično skvačkala le zgornji del oblekice in jo je druga sešila v dokončni izdelek kličem  en velik "Bravo, bravo!" in "Hura!" za nas,  in trikrat "Hura! Hura! Hura!" za novi vrtec!

















4 komentarji:

  1. Res imate noro dobre ideje! Se pridružujem za hipi hip HURA tudi jaz - punce vsaka vam čas! :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Punce, zaklon ste! Res sem vesela, da si tole objavila. Čudovite izdelke ste ustvarile :-) Všeč mi je, da ste se našle in da imate toliko veselja pri ustvarjanju. Koliko ga bodo imeli šele otroci, ko bodo preoblačili vse te bambole :-)))

    OdgovoriIzbriši
  3. Kakšni izdelki!! Mislim, ampak to je noro lepo! Hura dekleta!

    OdgovoriIzbriši