30. 12. 13

Swap razstava drugič (blogerska)

Danes so poštarji dokončno opravili svoje delo in z zamudo dostavili pošiljko še zadnji udeleženki mojega prvega blogerskega SWAPa. Seveda nismo prekosile števila udeleženk iz našega kluba, smo pa zato bile ravno tako dobra družba. Ravno prav velika družba "klepetulj",  prijateljic, ki običajno največkrat komentirajo moje objave ;) in se zato blogersko že kar dobro poznamo. Jožica se nam je pridružila preko foruma otoka zakladov in lahko rečemo, da je bila "naša posebna gostja".
"Določila sem, da sedemo za okroglo mizo", ravno prav okroglo in veliko za pet klepetulj. In ker je miza okrogla, sem SWAP vrečko od svoje sosede na drugi strani dobila tudi sama.

Za mizo sem najprej sedla sama in svoje darilce podarila naši posebni gostji iz Otoka zakladov, Jožici iz gorenjskega konca. Bila je je zelo vesela.

Iz Gorenjske je vrečka romala do punce iz čisto drugega konca Slovenije -  v Prlekijo, k Oldpunci, ki je rekla, da je dobila čudovito božičkovo vrečko.

Sonja je iz kuhinjske krpe sešila vrečko za kruh. Za Vesno, za katero pravi, da ve, da rada peče kruh. Moje mnenje je, da Vesna še raje kvačka. Ker njej je Kvačka, raj za dušo.  
V soboto je iz daljne Prlekije vrečka sicer z zamudo dospela v prestolnico in osrečila novo lastnico.

Vesna je svojo rdeč kvačkan mošnjiček predala Hali, ki ga je bila zelo vesela prav zato, ker ne zna kvačkat, kvačkarije pa zeloooo obožuje.

"Zraven mene je sedela" tudi Hali, ki je zame sešila čudovito laneno vrečko in vanjo skrila dvoje svojih umetnin. Pravi, da je laneno platno je od njene stare mame, staro ohoho let, gumb je za zgodovino in je sešita na roke (op. Hali - ker to edino zna).

Hvala vsem štirim puncam za sodelovanje. V veselje mi je bilo "klepetati" z vami. Izdelale smo raznovrstne in čudovite izdelke, ki naj nam ostanejo v lepem spominu in nam prinašajo srečo! Srečno!

4 komentarji:

 1. ooo, pridne ... :) in lp vsem ...

  OdgovoriIzbriši
 2. Hvala za tole igrico :-) Z veseljem sem sodelovala. In hvala Jožici za krasno vrečko. Trenutno v njej kraljuje božični kaktus :-)
  Vse lepo vsem, ki ste sedele za okroglo mizo :-)

  OdgovoriIzbriši
 3. O hvala za take pohvale ime rože:)......vesela sem da sem sodelovala in se veselim naslednjih dogodivščin.......:)

  OdgovoriIzbriši
 4. Hvala za čudovit izziv in zanimov, kako različni in prekrasni izdelki so nastali. Uživajte!

  OdgovoriIzbriši