4. 10. 13

S "Senco vetra"

... s torbico, ki se kliče prav tako :) Ime ji je zbrala Oldpunca, ki je  zato ena od zmagovalk Giveawaya. Za knjigo "Senca vetra" sem slišala prvič, branje pa bo počakalo na prvi naslednji dopustniški čas.

Sicer pa so me sence vetra močno prevzele.  Res sem hotela najti sliko, ki bi mogoče pomenila prav to,.. pa čeprav "senca vetra sploh ne more obstajat"... pravita moji hčeri...
Že nekaj časa se igram patchwork. Vadim in mi gre kar dobro. Pa čeprav vadim v netipičnih bombažih za patchwork. Veternice so mi kar same naslikale  "sence vetra"  in  kar začudila sem se, da se je rešitev pokazala kar sama od sebe. Zato sem vetrnice spremenila v boršetko za zmagovalko. Torbica je mehko quiltana oz. podložena, znotraj je podloga z dvama žepkoma.
Oldpunci je pripadlo še mini darilce za obrazložitev košarakaškega strokovnega izraza,.. ker pa je košarka že mimo sem etui za robčke izdelala v isti tehniki,.. v kompletu s torbico.

DSC_5373

DSC_5371

DSC_5388

DSC_5374
DSC_5395



DSC_5367

DSC_5389


4 komentarji:

  1. Čudovita je :-) Res lepa hvala. Z veseljem jo bom nosila in se važila z njo. Sicer pa, zakaj senca vetra ne bi mogla obstajati ? :-) Vse je mogoče, samo verjeti je treba...

    OdgovoriIzbriši
  2. ooo, kako čudovit komplet! Se strinjam, čisto vse ti rata. Krasno.

    OdgovoriIzbriši