8. 9. 13

Ukulele torba in hlače

Tale objava bi morala biti še počitniška, poletna. Tole spodaj je ukulele - mala havajska kitarca. Enkrat sem že omenila , da je ukulele na svojo veliko željo dobila Tavelika punca za uspešen zaključek glasbene šole.

K hiši so kmalu potem, od nevem kje prišle tudi hlače v vitiž, starinskem havajsko plesočem vzorčku. Tem sem zamenjala elastiko in še enkrat pošila vse šive okrog in okrog. Nekdo jih je enkrat sešil, pred davnimi časi... Včasih mi kakšne prijateljice pustijo kose oblačil, ki imajo zanimive vzorčke in jih je škoda zavreči v kontejner za tekstil.  Punca je bila nad njimi navdušena in poleti niso bile namenjene le spalnim hlačam, ker so bile preveč "hude" samo za spanje. 

V največji poletni vročini sem morala nujno hitro sešiti ukulele torbo, saj je punca šla na tabor in je zato kitarca nujno morala dobiti svojo zaščito. Kroj sem naredila sama.
Torba je podložena z debelješo kompaktnejšo medvlogo. Ima pas za čes rame (hrbet), ki se ga da regulirati. Na zunanji strani je žepek za drobnarije in uglaševalno škatlico. Punca je zadovoljna, jaz pa sem kar važna, saj se mi je ukulele torba dobro sestavila in sešila.



DSC_4682

DSC_4686

DSC_4685

DSC_4681

DSC_4679


8 komentarjev:

  1. RES ti ratalo super:) oboje hlače in torba za ukulele:) mal mi je hecno ime za Instrument:)

    OdgovoriIzbriši
  2. Super je, lepo blago in krasna izvedba. hihi hlače so tudi mega, res jih je škoda samo za spanje.

    OdgovoriIzbriši
  3. O, hudo, torbica je čudovita (da hlač niti ne omenjam...)! Bi človek kar naročil eno takšnole za kitaro... :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Imaš za kaj biti važna. Takole sešiti takšno torbo moraš biti pa res ustvarjalen.:)

    OdgovoriIzbriši
  5. Vrhunska torbica! Tako lepo zapakirane so ukulele očitno dobro prestale taborjenje :-) In čist upravičeno se lahko važiš :-)

    OdgovoriIzbriši
  6. ooooooooooooo....... kako lepo.....

    Bolje, da Veronika tega ne vidi, bo treba takoj v akcijo ....

    OdgovoriIzbriši