25. 3. 13

šalrute za pomlad in giveaway/bonbonček

Čeprav je zunaj zimsko, sem dokončno pospravila modro zeleni šal iz moherja, ki mi ga  je pozimi spletla mama. Konec marca (kljub temperaturam okrog nule)se pa že ne bom več odevala v volnene šale, pa tudi če me zebe ;) 

Nad temle izdelkom, ki sem ga poimenovala šalruta sem bila zelo navdušena in tudi mami je bil zanimiv.  Zato sem ji za lep in topel pleten šalast ovratnik sešila bombažno šalruto, ki je za razliko od omenjenih v linku sešit v dveh plasteh, ker blago z druge strani ni potiskano. Ta šalruta je tudi ožja od prvih dveh, primerna za začetek pomladnega časa, ki ga vsi skupaj že kar hudo čakamo. In da že končno pride pomlad, eno šalruto podarjam med vas.

Da pa bo vse skupaj bolj zanimivo, sem štirim novim šalrutam dala prav posebna imena.  :)
  • Tristesse
  • Oblika srca
  • Angeli senza paradiso
  • Techno cords
 Pustite komentar in povejte katero ruto z imenom bi izbrali in zakaj.Če komentirate kot anonomini (t.j. , da nimate bloga, profila, idr.) se podpišite s svojim imenom.

Srečno izžrebanko objavim čez teden dni t.j. na velikonočni ponedeljek.
In še to: takrat vam tudi zaupam, od kod sem mojim šalrutkam pobrala imena. :)

DSC_1563

DSC_1557

DSC_1562



8 komentarjev:

  1. Zelo lepo si si zamislila tekmovanje za bonbonček :-) Zase bi izbrala šalruto z imenom Angeli brez raja. Zakaj? Ker mi je všeč ime :-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Lepo, da se trudiš, ampak zima pa ne odneha :)) Tvoje šalrutke so mi všeč. Vesela bi bila, če bi imela eno, z imenom Angeli senza paradiso. Zakaj? Uf, sem ravno v sredi nekega angelskega razpoloženja...
    Lp

    OdgovoriIzbriši
  3. Tale šalruta je pa res simpatična :)
    Hmm... Kar nisem se mogla odločiti med Tristesse in Angeli senza paradiso, na koncu pa bi vendarle izbrala angele brez nebes :) ker je ime nežno, romantično in nosi toplino.

    Veliko ustvarjalnih trenutkov še naprej in uspešno preganjanje zime ;)
    Saša

    OdgovoriIzbriši
  4. Tudi jaz imam zime že čez glavo in upam, da bo šalruta prinesla ne le veselje obdarjenke, ampak tudi težko pričakovano pomlad ;)
    Hm... Najbolj sta me pritegnili Tristesse in Angeli senza paradiso, na koncu pa bi se odločila za zadnje - angele brez nebes... Ker je ime romantično, nežno in nosi toplino :)

    Rada spremljam tvoj blog in ti želim še veliko ustvarjalnih navdihov :)
    Saša

    OdgovoriIzbriši
  5. ooo, lepo. pravi punt proti zimi :) mi je zelo vsec. in vsec so mi sali. in imena. najbolj oblika srca. vse lepo. prosim, priklici pomlad.

    OdgovoriIzbriši
  6. Čudovite šalrute. Upam, da bodo kmalu prišle prav (ker trenutno bolj prav pridejo najdebelejši šali, ki jih imamo). Jaz bi izbrala šalruti oblike srca (zaradi lepega imena) ali techno cords (ker me že ime poživi ;) LP

    OdgovoriIzbriši
  7. Jaz bi izbrala ime angeli senza paradiso....zakaj..ker vrjamem v angele...so moji spremljevalci....na vsakem koraku:):)naredijo veliko zame...hvala jim:):)

    OdgovoriIzbriši
  8. Jaz bi izbrala ime Oblika srca. To pa zaradi tega, ker me spominja na prvi letnik faksa, ko smo imeli predmet verzologija, za preštudirat pa knjigo OblikE srca, s samimi lepimi pesmimi :)

    OdgovoriIzbriši