28. 10. 12

Čateške

Predkompirjeve počitniške,... Čateške toplice, kajpada.
Ker ne prenesemo počitniške gužve smo raje koristili tri dni šolskega dopusta in po dolgem času spet obiskali te "carske tobogane". Ja, največkrat izgovorjena beseda med otroci je bila "caaaarskooo" in Mali je kar naprej navdušen nad svojim pogumom (in takrat ko je na najbolj veliki skakalnici skočil tati) govoril "ooo Marička ..." :)  In prve dni so vsi trije non stop tekli po toboganih gor in dol,....pet ur skupaj,... kot da bi jim kaj uteklo ali ne vem kaj... pa tudi mene so spravili na tiste tobogane, na katere se je upal tudi Mali. :)
Ko sta bili punci mlajši smo Čateške obiskali skoraj vsako leto, nazadnje pa tokrat kar nekaj časa nazaj, takrat, ko je bil Mali še v plenicah.
Tri dni takih počitnic v toplicah je ravno prav. Tako otroci do konca ostanejo navdušeni nad tobogani in igralnimi aparati, ki jim pripadajo po nesitnosti ob izhodu iz bazenov ... in to je tudi maksimum, da tudi staršem vse skupaj prija in jim ne postane "preveč",... ker taka gužva, kot je bila v soboto dopoldne, je bila že na meji sprejemljivega, ... tako otrokom kot nama.
Res super termin, ker so počitnice tako fajn podaljšane, z zvezki in prepisovanjem ni take krize, ni gužve in še ne takega mraza, da bi potrebovali ne vem koliko bund in kap, kot je to sicer obveza v bolj zimskem času.



2 komentarja:

  1. Mi smo se včeraj vrnil iz vikenda tam. Vse kar smo poslušali je bilo "Tobogaaaan" :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Uživači!! Mi tudi pridno koristimo šolski dopust, običajno smo hodili en teden po zimskih počitnicah. Pa še cene so za polovico nižje. Da o gužvi ne govorim...
    zdaj pa hitro izziv šivat:))

    OdgovoriIzbriši