5. 10. 12

Jesenska torba

Podobno kot torba v eni objavi nazaj je tudi tale torbica narejena v patchwork tehniki, mehko podložena oz. quiltana, kot to rečejo, tiste ki se še bolj spoznajo na to. Prvič sem šivala z ameriškim blagom, ki je narejeno nalašč in samo za patchwork tehniko. Kot nagrado v zadnjem izzivu za  tole, sem dobila 5 quarterjev ameriškega blaga, ki ga lahko vidite (kako je v še sončni in topli jeseni lepo zložen)  tule. 
Najprej sem nameravala narediti navadno shoping torbo-cekar, ko pa se je začela prikazovati končna podoba,...sem postajala vedno bolj navdušena in se kar vmes odločila, da si sešijem pravo žensko jesensko torbico. Potrudila sem se z notranjo podlogo, notranjimi žepki, da ne govorim o globoki zadrgi... vedno bolj obvladam :)
Torba je lepa, mehka, prostorna in rada jo nosim,...malo me spominja na barve meni najbolj ljubega slikarja Klimta. Ko sem eno prijateljico ogovorila, kako lepo Desigual  torbico ima, mi je na moje presenečenje rekla,.. "ti imaš pa lepo Klimtovsko." Torej je res,.. in ker mi je ostalo še nekaj blaga bom naslednjo stvar (toaletko) sestavila popolnoma Klimtovsko, saj jo imam v načrtu izdelati v  t.i. tehniki  crazy patchwork. Zgledovala se bom po stukturah, ki so tako značilne v slikarjevih slikah. Me prav zanima kaj bo nastalo.. pokažem :)


4 komentarji: