15. 12. 16

Temna in bela iz velikega žepa

V torbici ima dve čokoladi. Nahajata se v širokem na pol odprtem žepu torbice in sta vedno na dosegu. Naskrivaj ju ščipam. Predvsem v službi. Ker sta brez sladkorja ni slabe vesti.  Ni ju več dosti.

Črna je s koščki banane, bela pa je noro odbita, huda. V njej so morske alge in črna morska sol. Huda kombinacija, ki pa ima svojo skrivnost, ki jo je vredno spoznati. Ko sem dala v usta prvi košček sem bila previdna in rahlo skeptična glede okusov.

Bela čokola se najprej milo stopi, poplavi jo val blagega okusa po morju, ko naenkrat iz svojih vrelcev začnejo reagirati blazinice črne morske soli. Na začetku le rahlo zahrustajo a že takoj skoraj v peni pričnejo oddajat svojo ornk slano komponento. Uf, noro, eksotično, nenevadno, tudi zabavno. Kar probajte!







3 komentarji:

  1. jaaa tudi meni sta bili všeč :-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Hm...tole pa zgleda slastno. Čudovito si ustvarjala in kar groza me je koliko tovjih fantastičnih izdelkov sem zamudila. Pa da ne pozabim unih recikliranih trob...WAW!!! Skratka počasi se navajam, da je potrebno pokukati tudi na kakšen blog da slediš dogajanju po svetu. Uživaj v krogu svojih domačih in kar napiši še kakšno vašo dogodivščino. :)

    OdgovoriIzbriši