31. 8. 16

Avgustovski spomin

Danes je zadnji avgust in razmišljam o dnevih meseca, ki mineva. O dnevu v avgustu, ki se mi je vtisnil v spomin na poseben način.
S sestrično sva se po dolgem času srečali in namesto da bi šli na klepet ob kavi, sva se zmenili, da greva naslednji dan, zjutraj ob osmih na Kolovrat nabirat maline. Moja mama in oče sta jih letošnje poletje nabrala ogromno, skuhano je veliko malinovca.  Sestrična je prav od svojega strica dobila namig za idejo, da bi nabrala nekaj malin.  Oče ji je podaril posebno - diy kanglico "brez katere se ne da nabirat malin".

Bil je čudovit poletni dan, prijetno, še ne toplo poletno jutro. Ker sva se potikali po visokem malinovju sva se po navodilih staršev oblekli v dolge hlače in rokave. Občudovali sva razgled in se imeli lepo. Oo, na veliko sva na glas klepetali. 
Otroci se še niso dodobra zbudili, ko sva jih doma presenetili z najbolj sladkimi, svežimi malinami.

Lep avgustovski spomin.
Vem, da sestrična bere in občuduje moje zapise in da moram narediti objavo o malinah in očetovi kanglici je bila prav njena ideja, na katero sem takrat pozabila.
Sestrična prav jutri, že v novem mesecu praznuje rojstni dan. To je dan, ki ga ne pozabiš kar tako, zato tudi njenega rojstnega dneva nikoli ne zamudim.
Ker ne maram fejsbuka, ji bom voščila kar tule, na predvečer novega meseca, prvega dneva novega meseca, njenega praznika. Vse najboljše!



Ni komentarjev:

Objavite komentar