31. 7. 16

Torba za na plažo

Nekdo je v juliju poguglal "torba za na plažo" in našel mojo staro veliko torbo za na plažo z galebi.
Danes je zadnji julij in prav je, da julijski pravljični čas zaključimo še malo spominsko dopustniško, morsko.

Za na letošnji dopust, sem sešila novo torbo za na plažo. Torbo velikanko. Vanjo gredo zelo komot tri velike brisače, plastenka vode, špeža za na plažo, ki jih sproti kupimo v trgovini in jo nabašemo kar po vrhu vse robe za na plažo.  Po zunanji strani sem ji sešila zadrgo po celi dolžini z velikim konfortnim žepom, v katerega skrijemo najbolj pomembne reči, ki jih ne smemo panično iskati po torbi, denarnica, telefon, ključi.  Znotraj so štiri žepi v katerega ravno prav pašejo - krema za sončenje, rolca WC papirja, knjiga in moja štrikarija, vse zelo pomembne reči za "moje preživetje" na plaži, na letošnjem dopustu.

Na morju se je torba zelo dobro obnesla, velika in komfortna je. Naramnice sem ojačala z medvlogo in se lepo prilegajo na ramena in nič ne žulijo in lezejo dol.  Ob obeh volgalih sem dodala tunelček s špago, s katero se torbo lahko zategne in so vse stvari lepo še bolj varno pri kraju in ni nobene bojazni, da bi kaj popadalo ven. Hkrati se tako torba tudi lepše nosi in prav lepo prilega.







4 komentarji:

  1. Tole je najboljša torba za na plažo, kar jih je! Oh, z velikim veseljem bi ti jo zaplenila, če pa bi mi lahko dala kakšne inštrukcije, bi se je pa lotila sešit. Svetovna, praktična, veliiika, krasno blago in izredno lepo sešita. Kroj je prva liga, si ga kupila ali sama natuhtala? Bravo.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. O, hvala. Kroj sem kar sama natuhtala, saj vogale v kvader znaš delat aneda? No, pa naredim mogoče en kratek update k objavi. Blago je pa kar ikejasto.

      Izbriši
  2. Spet si se izkazala! Tvoje torbe so vedno popolne in tako zelo natančno izdelane!

    OdgovoriIzbriši