23. 10. 15

Naša mala razstava ročnih del

Študijski krožek - (Iz spletne strani Andragoškega centra Slovenij - Iz  SKKJ - andragógika  -e ž (ọ́) veda o vzgajanju in izobraževanju odraslih).

Študijski krožki so majhne skupine za neformalno učenje, kjer se zbirajo, učijo in družijo radovedni ter s svojimi rezultati prispevajo k razvoju domačega okolja. Ker si vsebino, potek in zahtevnost učenja izbirajo sami in rezultate potrdi le njihova uporaba, so študijski krožki privlačni in iskani.
So priložnost za učenje, druženje in delovanje v okolju predvsem za tiste, ki so jim standardne oblike izobraževanja težko dostopne ali iz kateregakoli razloga nezanimive. Cilj študijskih krožkov je tudi promocija vseživljenjskega učenja, znanja in delovanja za dejavno vključevanje v sodobno družbo, za razvoj podeželja in za osebni razvoj.

Naša skupina ročnih del  - NITKE, smo pripravile v okviru takega krožka razstavo ročnih del. Majhna a luškana razstava v naši lokalni knjižnici, kjer imajo ljubek kotiček za takšne ustvarjalne podvige.







5 komentarjev:

  1. To, da ste Nitke fejst fajn punce, sem že pogruntala. :-) Vaša razstava pa potrjuje moje prepričanje. Krasni izdelki. Čestitke vsem. Kaktusi pa so zakon! :-))

    OdgovoriIzbriši
  2. pridne roke imate:))) res lepo:)))

    OdgovoriIzbriši
  3. Ooo, tale vaš krožek, me vedno čisto očara!! Kako ste pridne in ustvarjalne! Bravo umetnice!

    OdgovoriIzbriši