30. 9. 15

Torbe 3x

  • Torba za veliko špežo in plažo.
  • Torba za k pouku glasbene teorije, kamor sodi tudi mapa na klešče, ki je nerodna in velika, zato smo jo sešili po meri. Tudi reciklaža kavbojk. Znotraj je žep na zadrgo v katerega se skrije ključ od hiše in majhno beležko za sporočila (tudi o pozabljenih domačih nalogah). Pobarvanka na torbi se barva z barvicami za tekstil.
  • Torba za verouk.  Z raketami v vesolje, do nebes in nazaj. Tudi v recikliranem žametu.  In z modrim gumbom. Majhna, tako rekoč narejena po meri. Vedno mora biti na svojem določenem mesto, svojem obešalniku, da kje ne tava in se zgubi in se čez teden dni spet išče po celi hiši.
DSC_6350
DSC_6352
DSC_6383


DSC_6680


DSC_6686

DSC_6675

DSC_6673


DSC_6674



7 komentarjev:

  1. Pridna pridna. Kaj pa so klešče? (ma po 9. letih glasbene ne vem...)

    OdgovoriIzbriši
  2. :) V mapo na klešče ali kleščno mapo vlagamo liste, ki so štirikrat preluknjani. Pravzaprav vanjo zlagajo folije, ki so enako štirikrat preluknjane in vanjo vlagajo delovne liste, dva v eno folijo, enega na eno, drugega na drugo stran. Tako. Ta tovarišica je res posebna s temi mapami in pravilno zloženimi folijami, v katerih je včasih snov, drugič naloge v verziji ritmičnih vaj, melodičnih vaj in parlatov.

    OdgovoriIzbriši
  3. Tako je prav, da je vsaka torba namenjena določeni dejavnosti in da se zvezki ne mešajo med seboj. :-)) Vse tri so zelo lepe, še posebno "vesoljska". :-)

    OdgovoriIzbriši
  4. Lepe torbe! Tako imaš lepe blage, da vse skupaj izpade še bolj luštno. vsaka posebej mi je najbolj všeč :))

    OdgovoriIzbriši
  5. Krasne torbe!
    Omenjaš, da se blago barva z barvicami za tekstil. Kakšne brvice so to? (Jaz poznam samo tiste barve za teksti, s katerimi pobarvaš večjo koliino blaga v pralnem stroju.)
    Lp, M.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. flomastri za tekstil. Kupi se jih najbrž kar v navadni knjigarni, pa tudi v Ikeji. Zgledajo in pakirani so kot flomastri.

      Izbriši
    2. Hvalaaaaaaaaaaa!
      M.

      Izbriši