10. 5. 14

Vrečke za kruh - prvič

Vrečke v karirastem vzorcu, enostavno sešite in uporabne za kruh, za sendviče, ki jih pripravimo za na izlet, za sadje in podobne reči.
Najraje jim dodam trakce na zateg in postanejo veliki mošnjički ali pa jim dodam plastično kapsulo, ki zategne vrečko po celem obsegu. Za globino na spodnjem delu, se vrečko zloži na vogalih  navznoter in potem prešije... (vam enkrat pokažem, kako to zgleda,.. sicer pa lahko pogledate kako je narejena čisto običajna bela plastična vrečka in vam bo jasno kakšen "trik" imam v mislih)

DSC_8188


DSC_8189


DSC_8190


DSC_8191


DSC_8193
DSC_8192


5 komentarjev:

  1. Cartkane so tako dajih je kar škoda samo za sendviče :)

    OdgovoriIzbriši
  2. ko sem videla objavo, sem se spomnila na tisto mojo strašno zalogo lepega blaga, bi bilo fino ja narediti tudi kako vrečkico za kruhek, ki se peče doma, hvala ti za opomnik, lep topel pozdravček

    OdgovoriIzbriši
  3. Zelo so simpatične... Pa jih delaš s podlogo ali brez? az sem zaenkrat našla samo navodila za delanje s podlogo, za brez podloge pa potrebuješ stroj, ki dela z gumbnice...Če imaš kakšno enostavno navodilo, bi ga bila zelo vesela:)

    OdgovoriIzbriši
  4. Vrečke za kruh vedno delam s podlogo. In ne delam gumbnic, ampak na obeh straneh pustim luknjico. Enostavno navodilo? Uf, mogoče pa naredim en tutorial ali pa mi piši na email in ti dam nekaj linkov.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ups, te iz prve objave so nepodložene, vse ostale in večina teh pa je s podlogo.

      Izbriši