15. 5. 14

Kvačkane mandale

Nekaj nitkastih prijateljic iz našega  domačega "kluba" ročnih del sem povabila, da se mi pridruži v kvačkanju mandal. Jutri se dobimo in jim predstavim za kaj gre, plonkec pa si bom pripravila kar tukaj. Mogoče pa bi to zanimalo še katero od vas, moji blogerskih prijateljic? :) Pofočkajte se v komentar, da bomo zbrane na enem mestu? Ste za to? Sicer pa se bomo našle na pinterestu, kamor nas bo beležila avtorica projekta.

Ta glavna blogerska kvačkarca je po mojem mnenju Lucy iz Anglije, doma na Podstrešju 24 - (Attic 24). Lucy že drugo leto zapored pripravlja mednarodni kvačkarski podvig na katerega nas vabi. Projekt bo tudi letos razstavljen na letošnjem sejmu imenovanem Yarndale.

Sama sem včeraj zvečer v času, ko so vsi ostali družinski člani gledali film Zorro, skvačkala svojo prvo mandalo.  Gotovo ne bo zadnja. Kot pravi avtorica projekta se mandalam kar ne moreš upreti, da bi jih nehal kvačkati, čeprav nimaš čisto prav prave ideje, kaj boš z njimi... Eno bom gotovo poslala v Anglijo. Najlepšo. Verjamem, da se še katera pridruži, saj je že lansko leto Lucy dobila trikotnike tudi iz Slovenije.

Vse podrobnosti o projektu: Mandala Challenge

Kaj je mandala: Kaj je mandala -ang., Kaj je mandala - slo

Slike : Slike - mandala

Načrt za kvačano mandlo Lucy - Attic 24 načrt Lucy nr. 1
Načrt babičin št. 2, Hakuna matata načrt 3, Sončni št. 4, Pomladni št. 5, Pripovedka št. 6,

Lanskoletni projekt trikotnikov: Yarndale bunting,

Prve pošiljke že prihajajo:  Mandala Love

Facebook spletna stran avtorice: Facebook Attic 24

Vse naše mandale bodo zbrane na albumu na Pinterestu: Pinterest Mandala



3 komentarji:

  1. O, čudovito, tudi jaz kvačkam mandale za Yarndale! Ali si bila lani Ti slovenska kvačkarica zastavic? Na seznamu držav sem videla Slovenijo in se mi je prav fino zdelo, tako da sem se letos opogumila še jaz. Krasno bi bilo, če bi jo človek lahko mahnil na Yarndale...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. neee, nisem bila jaz. Upam, da se nam javi tudi tukaj. Ja, krasno bi bi bilo obiskati Anglijo prav zaradi Yarndale in zelena pokrajina z angleškimi ovčkami je tako čudovita... Ko boš šla, povej ;)

      Izbriši
  2. Ma ti si ekstra pridna, da ti uspe sodelovati še pri taki projktih! Super ideja.

    OdgovoriIzbriši