22. 4. 14

Sito za sanje

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEghIviRNem8IVx27vMAN-kQw4e3A_EBUMobHJvute1dc1zARqicXXZMcyFcPKV8Kb7Sx11n0MP2Ls80B_nN2j1cx1YyulTD5mttUjSCcb7HTtrOxJX2gy8AV-KhFb3DvF_7bn5gENgJ3Glm/s1600/106-izziv-BojaMoja-12.jpg
Avtor: BojaMoja - iz spletne strani "BojaMoja ustvarja"
Kot obljubljeno, tokrat gostim blogersko prijateljico, tudi "exchange" frendico. Z njo izmenjujem lovilce sanj za piratske predpasnike za njuna fanta :) . Bojamoja poleg čudovitih čestitk v neverjetnih tehnikah izdeluje tudi takšna posebna sita za sanje, bolj znane kot lovilce sanj. Za to indijansko čudo sem prvič izvedela od Tamale, ko je hodila še v vrtec.  Na vsak način je v eni afriški trgovini v Italiji hotela kupiti prav lovilec sanj in za kaj takega sem jaz takrat prvič slišala. Rekla je, da gredo dobre sanje skozi, slabe se pa ujamejo... in bo zato sigurno bolje spala in ne bo hodila več v mojo posteljo.
In je pomagalo! Tako kot "angelski napitek" za takojšno zaspanost,.. o katerem vam tule še nisem pisala.
Potem je starejša sestra Tamali "ukradla" lovilec sanj v svojo lastno sobo in je Tamala dobila zato večjega in čudovitega.  Predmet najine prve menjave. Ko je svojo sobo dobil še Mali je prav tako želel lovilec sanj. Oooo, kako je bil vesel še drugega DIY darilca za rojstni dan.


Dragi Bojimoji, se tudi na tem mestu zahvaljujem, ker je lovilček izdelala tako hitro, do fantovega rojstnega dneva in se ji opravičujem, ker zamujam s predpasnikom...ampak,bo... kmalu, kmalu.

3 komentarji:

  1. Super ideja. Kaj obstaja kašno pravilo kako naj bodo narejeni? Drugače je zelo lep :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Pravilo? :o To mogoče ve avtorica izdelka. Jaz vem le to, da morajo imeti fantje orlovsko perje za pogum, punce pa sovje perje za modrost :) in zelo je pomembno, da v vse skupaj verjameš,.. potem ziher pomaga.

    OdgovoriIzbriši