14. 4. 14

Mačja puščica

Eno od DIY darilc za rojstni dan sedemletnika. Ker je jamral, da rabi še eno peresnico, ki jo bo imel samo za glasbeno šolo. Na spletu si je sam izbral varianto v najljubši živalski različici. Potem sem skrivnostno in naskrivaj šivala izdelek in mu čisto na koncu dodala še učke in brke. Ko sem na zadnji večer pred rojstnim dnevom šivala na kavču, sem mu zabičla, da ne sme nikakor pogledat, kaj šivam. Mačkon ima namreč tako skrivnostne oči, ki bi ga sigurno začarale. Šele ko bo star sedem let urok igubi moč in učke laho varne gledajo v svet.  :)
In ko je zjutraj skrivnostno odvil paket z darilcem se je zagledal direktno v očke črnega mačka. In vprašal,.. kje sem našla takšne čarobne oči..., da so takšne kot od naše Đuli.
Skrivala sem jim do konca. Teh res ni smel izbrskat in videt pred rojstnim dnevom ;)

DSC_8596

DSC_8597

DSC_8598

Sledi: še eno DIY darilce za sedemletnika - exchange darilce; v katerem gostim blogersko prijateljico.

5 komentarjev:

  1. Luškano! Ma tele učke so pa res original in kar verjamem, da je mali nasedel zgodbi :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Da mi je znati, o čem razmišlja Đuli :-))) Še kakšno leto, pa Malega ne boš več mogla farbati :-) Puščica in mačje oči na njej pa so "de best" !

    OdgovoriIzbriši
  3. huda mačka ipod rok se bolj hude macke hihi

    OdgovoriIzbriši
  4. Joj, kako dobro!
    Kje si dobila te oči? (Upam, da ni skrivnost.)
    Lp, Marjeta

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Oči sem nabavila v spletni trgovini v Avstriji. Ker pa ne delam javnih reklam, ti naslov točno povem - če me kontaktiraš na email.

      Izbriši