19. 3. 14

NITKE in razstava 1. del

Tokrat spet gostim mojo klapo iz našega nitkastega kluba. Od novega leta dalje smo ustvarjale, šivale, kvačkale, pletle oblekice, dekice, opremo za posteljice,.. vse kar je potrebno za punčke, ki jih v našem koncu kličemo tudi bambole.
Gre za dobrodelni projekt, ki smo ga na kratko klicale "projekt vrtec". V našem kraju bomo prav kmalu dobili čisto nov, simpatičen, lep vrtec. In nad njim še nove prostore Glasbene šole. Vse smo v ustvarjanju zelo uživale, se kar pomladile in pootročile. 
Projekt je zaključen, sledi prva razstava izdelkov - tudi tukaj, v dveh delih. Prvi danes, drugi jutri.
























7 komentarjev:

  1. Vse pohvale tvojim puncam za pridnost in super lepe izdelke :-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Kaj ste bile pridne! Tile izdelki so za prodajo in zbiranje sredstev ali bodo kot oprema za igralnice?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Izdelki so naša direktna donacija vrtcu. Se je pa že našel kdo, ki bi rad imel za svojega čisto pravega dojenčka, vnukinjo ipd... ravno takšno oblekco in copatke,.. :)

      Izbriši
    2. Pohvalno! Taki izdelki so zelo lepo in tudi uporabno darilce, tako da verjammem, da ste takoj našle stranke. Sedaj vem koga moram "pocukati za rokav" če bom kaj takega potrebovala :)

      Izbriši
  3. Aaaaa kako lepe oblekice za punčke. Noro, kaj ste lepo naredile!

    OdgovoriIzbriši
  4. Čisto očarana! Navdušena sem nad takimi izdelki pri nas jih je kar nekaj, od tašče, stare mame, nekaj malega mojih. Srečni otroci, ki bodo preoblačili punčke v tako lepa oblačilca! Super ste :)

    OdgovoriIzbriši