9. 4. 13

Torbica v sivo,črno, modrem

Prijateljica si je zaželela torbico kot je tale moja jesenska, le da bi bila v sivih, črnih barvah. ..."Saj veš, da nosim take barve..." Bila je kar težka naloga, še posebej ker bi obe radi videli, da bi mi uspela kombinacija v enostavnem patchworku. Potem sem naletela na ostanke metraže, ki so se mi zdeli ravno dovolj diskertni, da ne bi bili preveč vpijajoči.
Prijateljica je bila presenečena in zadovoljna. Globoka zadrga mi je lepo uspela, le mogoče malo "preveč" globoka.. , je pa zato lepo in varno skrita.  Dno je podloženo z umetnim usnjem in talirano. Mehko podložena,  znotraj dva žepka.
Vedno bolj so tudi meni všeč torbice v takih in drugačnih kombinacijah patchworka. Kaj pa vam?
DSC_1517


DSC_1477

DSC_1494

DSC_1497

DSC_1470



10 komentarjev:

  1. Opa, tale pa je vrhunska :-) Patchwork mi je že od nekdaj všeč.

    OdgovoriIzbriši
  2. Hudo dober komad:):) všečno vse tudi vzorec:)

    OdgovoriIzbriši
  3. Tale torbica je pa res neverjetno lepa! Bi prišla res v uk k tebi :) Čestitke za krasen izdelek, pa za kremšnito! :))

    OdgovoriIzbriši
  4. Živjo, sem spet pri tej tvoji čudoviti torbici. Jo občudujem in iščem navdih, ker se spravljam k enemu črnemu blagu. Naredila bi tako kot ti, nastavljiv ročaj. Kje kupuješ zaponke :) ?
    Hvala in pozdrav

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, tole s sponkami je kar križ. Ker imajo vedno samo ene. Črne, Prymove - v boljši trgovini z pozametrijo oz. tekstilnimi in nitkastimi rečmi. Srebrne obročke pa sem enkrat našla v boljši trgovini s papirjem in so najbrž mišljene za kakšne druge reči. Tudi sama iščem kakšno boljšo trgovino (mogoče na spletu?!) kjer bi našla sponke za nastavljiv ročaj v kakšnih drugih varinatah (mogoče kovinske,srebrna, zlate...) Aja, pa še to: vedno ko zavržeš staro torbico (lahko prosiš še na kakašne prijateljice, znance) poberi dol te reči. Pridejo super prav!

      Izbriši
    2. Ok. če najdem kakšno trgovino na spletu ti javim, se tudi jaz priporočam za tvoje info. v primeru, da odkriješ kaj spodobnega. Hvala :))

      Izbriši