1. 4. 13

Praznični 1. april

Pa končajmo praznično. S pogledi na prejšne dni, ko sem na veliko pekla, saj mi ni preostalo drugega... vreme je bilo kislo, mrzlo, nič pomladansko. Spekla sem orehovo potico in šunko v testu, moj D. je pripavil hren. Otroci so okrancljali pirhe, ki jih bova samo midva še cel teden jedla v regratovi solati. Svoje čokoladne pirhe so itak že vse zmazali, ta majhne in največje...




Preden končam vam dolgujem še odgovor o dobitnici "šalrutkastega bombončka". Med sedmimi sodelujočimi 1 Oldpunca, 2Čarovnije iz male kmetije, 3Saša, 4mtka Uri, 5Bombonček, 6Katja in 7Lava je random izbral št. 4 = mtka Uri

Vsa izbrana imena šalrutk so skladbe, ki jih rada igram na harmoniko in klavir. Oblika srca je Stingova skladba  Shape of my heart, ki je v izbranem malem repertoarju najbolj zahtevna in jo igram na klavir, ki ni moj prvi inštrument. To je harmonika, na katero rada igram Chopinovo Žalost, pa Canzone d'amore ki je skaldba iz starega ne preveč znanega filma z zelo lepim imenom Angeli senza paradiso. Techno cords pa je skladba, ki jo na harmoniko zelo rada igra moja mlajša hči in je tudi meni zanimiva. Moderna, techno, super in mogoče si niti ne predstavljate, kako se to dobro sliši na klasični harmoniki.
Samo še ena stvar, ki vam jo danes želim povedati. Naveličala sem pisat ta blog. Dovolj je bilo.  Za 3 mesece ga dajem v varstvo očetu, ki bo tule pisal o zborovskem petju in pevskih zborih.


8 komentarjev:

  1. Čestitam nagrajenki:):) tole je pa že drugič v kratkem a ne?superca...

    Ampak tale izjava na blogu o naveličanosti pa me mal skrbi da je prvoaprilska šala:)? a se motim?

    vesna

    OdgovoriIzbriši
  2. Hahaha, krasno! Upam, da bo tvoj oče vsaj občasno še kaj sešil vmes :)))

    OdgovoriIzbriši
  3. Čestitam dobitnici bonbončka. Nikdar ne bi ugotovila, od kod imena tvojih rutk :-) Zanimivo. Upam,da se po pavzi spet beremo :-)

    OdgovoriIzbriši
  4. Ja pa kaj še:-) 1.April še ni minil, ma tudi tata nima namena tu pisati...ma svojega. Sem pa slišala da mu ga ti urejaš, ti ti!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Inka, pa moj tata je resno mislil, da bo moral tukaj nadomeščat :)) Njegov blog sameva in mu ga ne urejam. To kar sam obvlada, siece pa ga trenutno bolj prevzema FB.

      Izbriši
  5. Ma,ne morem verjet. ;-) in sem vesela. :-)
    in joj,skoda,da imas dovolj. Bom pogresala tvoje niti za sreco. Upam da se po treh mesecih vrnes.

    OdgovoriIzbriši
  6. Odgovori
    1. ej, hecno tole, moj tata je tudi resno mislil, :))

      Izbriši