9. 4. 12

Praznovanja 1.

Po petih letih je bila sedmega aprila spet velikonočna sobota! Rojstni dan, ... tako zelo pomemben dan! Komaj ga je učakal,... spraševal, kolikokrat mora še iti spat, da bo prišla tista sobota,...
Vedel je, kaj bo dobil za darilo. Stare prijatelje-igrače. Igrače, ki sem mu jih poskrila že pred božičnimi prazniki,...ker jih ni pospravljal! 
Dolgo časa jih na moje zgroženo presenečenje sploh ni pogrešal. Enkrat, ne dolgo nazaj, ko sva skupaj pospravljala igrače in se je čudil, ... koliko stvari se je našlo,... se je spomnil na stare prijatelje...rekla sem mu, da sem jih skrila v škatlo od čevljev in da jih bo dobil nazaj mogoče za rojstni dan. "Zanimivo," je rekel :) in se tako sladko in veselo posmejal. 
Komaj je čakal, da jih spet dobi nazaj.  Niti enkrat samkrat ni rekel, da bi mu jih mogoče prej dala nazaj... , niti ni prosil za drugo darilo...
Presenečen in vesel je bil,  ko je dobil v dar dve škatli. V eni so bile teniske - taprave, za laufat, v drugi pa njegovi stari prijatelji z novim prijateljem Tonetom. 
 Tega rojstnega dne najmlajšega ne bom kar tako pozabila. 
Naslednji dan je bilo spet praznovanje. Spet en rojstni dan! Reportažico pa objavim jutri, če le časovno uspe.




Ni komentarjev:

Objavite komentar