22. 08. 17

Od 22. avgusta 2011 do danes

Od sončne torbe do vijoličastih toaletk. Ooo, koliko let že.

6 let
953 objav
257.247 ogledov strani
2490 komentarjev

V teh dneh v avgustu je gozd posebej čaroben, dišeč po ciklamah, mogoče bolj svež kot na začetku meseca, prav tako malo prazničen se zdi.

Darilce v vijoličastem za nekoga, ki pride tod mimo,... ki odda komentar, lahko tudi kot anonimnež brez bloger profila. Čas je do predzadnjega avgusta pozno zvečer.

DSC_28509 komentarjev:

 1. Veckrat grem tu mimo, berem te predvsem na telefonu in se mi ne da tipkat v ta majhen ekran. Slovenci res preveckrat samo tiho beremo in brez komentarja zapustimo stran.

  OdgovoriIzbriši
 2. Cestitke tebi in tvojemu blogu za "rojstni dan"... Vedno je zanimivo pokukati k tebi😀 Naj ti nikoli ne zmanjka idej za ustvarjanje in volje za objavljanje😀

  OdgovoriIzbriši
 3. uuu, toliko je ze tvojih nitk.
  saj ves, da res rada pridem semle k tebi.
  in itak da bi imela toaletko. <3
  vse lepo tebi in tvojim. u

  OdgovoriIzbriši
 4. Čestitke za prvih 6 let bloganja! Lepo te je brati in lepo občudovati tvoje izdelke. Nikomur ne povej, ampak ciklama je ena mojih najljubših rožic. :-)

  OdgovoriIzbriši
 5. Sem prišla mimo tudi jaz... Koliko ogledov, koliko komentarjev... Koliko življenj, ki se jih je dotaknil tvoj blog...

  OdgovoriIzbriši
 6. Čestitke za 6 let. Rada pogledam sem k tebi, vedno je kaj lepega, nikoli ti ne zmanjka idej.

  OdgovoriIzbriši
 7. Velikokrat me pot zanese na tvoj čudoviti blog. Z velikimi očmi opazujem vse te izdelke, ki nastanejo izpod tvojih rok, res so fenomenalni. Ob blogarskem rojstnem dnevu, pa želim, da bi še veliko let z veseljem ustvarjala z nitkami.

  OdgovoriIzbriši
 8. Večkrat sem pri tebi na obisku, vedno vesela in navdušena. Naj bo še naprej tako, naj ti ne zmanjka idej!

  OdgovoriIzbriši
 9. Vedno z radovednostjo preberem objave na blogu in občudujem kaj vse zmorejo ustvariti pridne roke. Čestitam in želim še veliko ustvarjalnega navdiha :)

  OdgovoriIzbriši