16. 2. 13

Na obisku

Končno smo prvič obiskali mojo prvo nečakinjo in malo sestričnico. V zadnjem mesecu smo kar po vrsti doma kavčkali od viroz in angin, zadnjih 10 dni smo pa tako OK, da niti ne kašljamo, niti ne noskamo,.. in punčka bo čez dva dni stara že mesec dni  :o

Mala princeska je spančkala v zibelki, ki ima gotovo že dolgo zgodovino dojenčkov po očkovi strani, Rjuhica z rožicami ;) pa je stara enih dobrih 40 let.  Mama jo je takrat seštikala za svojo prvorojenko... Ja, ta rjuhca je moja :) in od vseh punc v naši familiji.




5 komentarjev:

  1. Iskrene čestitke vsej družini! Dobrodošla princeska :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Čestitke za to prečudovito bitjece! Ravno pa tednov nazaj je moja prva prijateljica rodila in sem sedaj malo v temu baby moodu =) Super!

    OdgovoriIzbriši
  3. A ni neki najboljšega na svetu gledat čisto novega človečka, pokritega z rjuhico, s katero si bil pokrit ti sam? Naša je imela tudi kakšno svojo rjuhico, ampak ko sem jo pokrila z mojo, je bil občutek čisto čisto čisto drugačen. Hmm, tega nisem še nikomur povedala :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Noro, obožujem stvari, ki imajo zgodovino, mala princeska sigurno zato tako lepo spančka...

    OdgovoriIzbriši
  5. Ja tud pri nas je tradicija da sem imela hčerko v košari ki je dala skozi kar nekaj otrok prej med njimi mojo 10 let mlajšo sestro pol pa še in še ....tko da ja ,fajn občutek je to:):)

    OdgovoriIzbriši