15. 9. 11

Torbica za prve jesenske dni

Zadnje čase šivam samo torbe. Raznorazne. Majhne, velike, nakupovalne, za otroke in za mame. Najraje take reciklirane t.j. sešite iz ostankov blaga, starih oblek, suknjičev,..
Kot sem že omenila sem  na podstrešju našla skrinjo taščine kvačkarije, ki mi je porodila idejo...

Najprej sem si izbrala bel kvačkani prtiček in ga položila na rjavo tkanino. Ta se je našel na kupu starejših kosov blaga, ki so bili lepo pospravljeni v taščinih omarah. Namenjen je bil najbrž za šivanje jesenskega kostima...
Za notranjost torbice sem si izbrala Ikejino blago ptičev in gosi, ki je prav tako v rjavih barvah. Notranjost tobice mora biti vedno majhno in prisrčno "presenečenje", ki človeka razveseljuje.

V notranjost sem zašila še dva žepka. Eden za mobitel, drugi za bankovec, denarnico ali robčke...

 Torbica se lahko nosi čez rame ali pa kar tako.


Izdelek prijavljam  na  38. izziv v Craftalnici. To je moja tretja prijava v izziv, kjer so do sedaj vedno nastopale torbice... (torba "naj bo rumena" )  (torba z bagrom).

Inspiracija mi je bila prva fotografija, ki je na nek način melaholična, umirjajoča in me spominja na čas, ki bo počasi prišel... Na čas, ko se bodo zbirale ptice na žicah in bodo gosi letele čez polje, ko ga bo ujela prva slana...Tudi jaz čakam prve jesenske dni, ko bo mogoče celo sneg pobelil vršace. Jaz pa si bom vrgla torbo čez rame in se s kolesom odpeljala skozi drevored.

3 komentarji:

  1. Tvoje torbe so vedno lepše in ta je naravnost čudovita. Lp

    OdgovoriIzbriši
  2. Zelo mi je všeč, torba z kvačkanim elementon nekaj res posebnega :).

    OdgovoriIzbriši
  3. Wow to pa je nekaj posebnega! ♡
    Hvala, ker sodeluješ na 38. izzivu CRAFT-alnice ! :)

    Lepo se imej,
    ✿ Manuela ✿

    OdgovoriIzbriši