tag:blogger.com,1999:blog-5297446514292168246.post4768588931294822706..comments2023-11-12T19:20:14.941+01:00Comments on niti za srečo: Moja kombučaime rožehttp://www.blogger.com/profile/01308590048570742285noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-5297446514292168246.post-66859956767775591542012-03-28T22:10:56.893+02:002012-03-28T22:10:56.893+02:00Ja, res je, če je več sladkorja goba bolj sigurno ...Ja, res je, če je več sladkorja goba bolj sigurno plava na površju. Tudi jaz ga dodajam malo več, kot je zapisano, po občutku ;) Meni je najboljša na črnem čaju, nedolgo nazaj pa sem naredila šipkov čaj z medom namesto sladkorja. Ta je bil prav poseben, zelo dober. Za odpravljanje celulitnih pomaranževcev pa še nisem slišala :) Za čiščenje obraza ga uporablja naša najstnica. Sedaj je pri meni v delu kis - enkrat po prvem maju bo! Lpime rožehttps://www.blogger.com/profile/01308590048570742285noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5297446514292168246.post-60518458224551682362012-03-28T12:08:38.184+02:002012-03-28T12:08:38.184+02:00Živjo, tale kombuča je tudi mene čisto prevzela. ...Živjo, tale kombuča je tudi mene čisto prevzela. Delam jo največ iz zelenega čaja, le dodam precej več sladkorja - okoli 100g na liter. Klobuk sploh ne potone in v enem tednu mi je naredila nov klobuk - zgoraj. Priporočam pitje, naredila sem tudi kamilično, ima hči za čiščenje obraza - aken. Baje je odlična za masiranje celulitičnih nog - ga uspešno zmanjšuje. Mešanice čajev pa zaenkrat še nisem delala. Šipkov in hibiskusov sta presneto kisla, šipkov ima okus po cvičku....an-jahttps://www.blogger.com/profile/09412185895694168337noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5297446514292168246.post-34547195424884804932012-03-21T21:27:44.019+01:002012-03-21T21:27:44.019+01:00Okus je podoben jabolčniku, ki pa za razliko od te...Okus je podoben jabolčniku, ki pa za razliko od tega prav nič ne napihuje. Ima mehurčke, kar meni deluje osvežujoče. Mogoče je malo podoben tudi pivu. Če ga pustiš manj dni ima v sebi nekaj malega alkohola, če pa ga pustiš več dni,tega izgubi in je bolj kisast. Ne, ni se težko navaditi nanj. Meni je najboljši na črnem čaju. Jutri pa začnem delat tudi kis, katerega procedura z gobo traja 1 mesec, potem pa še malo, da se sam po sebi naredi...ime rožehttps://www.blogger.com/profile/01308590048570742285noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5297446514292168246.post-11003374374454479412012-03-21T07:07:27.179+01:002012-03-21T07:07:27.179+01:00Sliši se zanimivo, zdravo. Kakšen je pa okus? Se j...Sliši se zanimivo, zdravo. Kakšen je pa okus? Se je težko navaditi nanj? lede na to, da gre za kvasovke, a li tudi kaj napihuje?Gourmet foreverhttps://www.blogger.com/profile/03276705503093636712noreply@blogger.com